zaterdag 18 oktober 2008

Herfstvakantie

We zijn lekker ontspannen, een weekje op vakantie geweest naar Bergeijk. Lekker met de caravan, ondanks dat we er toch wel een beetje tegen op zagen. Niet om te gaan, maar dat het misschien wel erg koud zou zijn. Maar niets is minder waar geweest, we hebben het enorm getroffen met het weer en de camping was geweldig. We zijn naar camping "De Paal" geweest. Een hele mooie camping in een mooie omgeving. Zeker de moeite waard om een vakantie aan te besteden.

In de vakantie heb ik lekker gewerkt aan 2 lay-outs. Deze 2 lay-outs zijn allebij hetzelfde geworden, alleen heb ik voor allebij andere foto's gebruikt. Zie hier het resultaat.

Deze foto's van de lay-out's zijn trouwens gemaakt met onze nieuwe foto-camera, die we in de herfstvakantie onverwachts hebben gekocht. Het is een spiegelreflexcamera van Nikon, de D80. Een supergave camera, waar je hele mooie foto's mee kan maken. Onze vorige camere maakte lang niet zulke mooie foto's als deze nieuwe camera. We zijn er heel erg blij mee. Ik hoop binnenkort iets te kunnen laten zien, wat ik heb gescrapt met de foto's die ik tijdens de vakantie heb gemaakt.

Bergeijk ligt vlak bij Eindhoven en daar zijn we dan ook even lekker wezen winkelen. Ik had voor mijn verjaardag van mijn vriendinnetjes kadobonnen gekregen van Pipoos en in Eindhoven zit een filiaal van Pipoos. Ik heb daar even lekker kunnen neuzen. Uiteindelijk heb ik een "heat-tool" en emossingpoeder gekocht. Ik ben er helemaal blij mee.

Nou dit was het weer voor vandaag. Hopelijk tot snel.

See you next time,


1 opmerking:

Martine zei

Hé José, goed om te horen dat jullie het zo leuk hebben gehad! Ben je ook weer een beetje opgeknapt? En wat gaaf dat jullie zo'n mooie camera hebben gekocht!Je hebt vast al veel mooie foto's gemaakt. Je layouts zijn ook erg mooi geworden! Die vlinder op mijn layout heb jij ook, dat is dat malletje wat we laatst uit de winkel hebben meegenomen. De vlinders die ik eerder heb gebruikt, waren stempels. Heb je de heattool al gebruikt? Ik zie je donderdag op het werk, kunnen we even lekker bijkletsen. Groetjes Martine