zaterdag 2 augustus 2008

Beroemd!!!!!

Zoals jullie eerder op mijn blog hebben kunnen lezen, hebben wij met ons gezin op 2 juli jl. een fotoreportage laten maken bij "Son Pictures". De foto's waren super leuk geworden, en wat wil nu het geval: Sonja heeft op haar internet-site foto's van ons gezin geplaatst als voorbeeld..... Super trots ben ik hierop.
Wil je ze zien, ga dan naar http://www.sonpictures.nl/ en klik op "familie" en dan staan wij er in het rijtje bij. Erg leuk om te zien.

Door de verhuizing ben ik er nog niet aan toe gekomen om met de foto's van de reportage te scrappen, maar ik ga dat zeker nog doen. Het resultaat laat ik dan ook graag zien.

Nou, de werkzaamheden in ons nieuwe huis lopen voorspoedig. De wanden op de slaapkamers zijn inmiddels al voorzien van vliesbehang en gewoon behang. Ook is het vliesbehang al geverft. Beneden in de huiskamer zijn de plavuizen gelegd en de aanpassingen in de keuken voor water en elektra zijn gedaan. Ook is de keuken al gestuct en kan deze volgende week geverft worden. Ook is de vaste trap naar de vliering al geplaatst en kan het schilderen van de trap volgende week beginnen.
Volgende week wordt ook de tuin al aangelegd, dat wil zeggen, de stenen worden gelegd. De tuin is al wel uitgegraven en er ligt inmiddels al zand op.

Al met als hebben we al flink wat werk verzet en begint het er al aardig op te lijken. Binnenkort zal ik wat foto's plaatsen van het eindresultaat.

Voor nu een fijne avond en tot gauw.
See you.

2 opmerkingen:

Martine zei

Hé José,
Zo te lezen zijn jullie hardstikke druk geweest de afgelopen tijd. Ben benieuwd hoe jullie huis is geworden. Ik kom gauw een keertje kijken hoor! Ook ga ik zo nog even op de site van de foto's kijken.

Helaas hadden wij op de camping geen internet, zodat ik niets kon laten zien van de foto's. Ik zal proberen om er komend weekend vast wat op te zetten. Groetjes Martine

Martine zei

Hoi hoi,

Wat gaaf die foto's van jullie op de site van sonpictures! Daar mag je zeker trots op zijn! Je verhuiskaartje was ook helemaal top!!
groetjes Martine