zaterdag 5 juli 2008

Foto sessie

Het is al weer even geleden dat ik iets op mijn blog heb vermeld, maar we hebben het ook zo druk, want de verhuizing komt in zicht. We krijgen op 24 juli eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis..... Heerlijk.... We hebben er zo naar uit gekeken.


De dozen beginnen zich in huis al aardig op te stapelen en de nodige onderaannemers, stofferders en schilders zijn geregeld. Nog even de laatste lootjes voor wat school betreft, en dan kunnen we aan de klus.


Van scrappen komt de laatste tijd niet veel. Ik ben wel afgelopen woensdag met Martine naar Almere geweest. Heb leuke spulletjes gekocht, met o.a. de Hotfix....... Ik ben de erg blij mee. Verder nog wat bloemetjes gekocht en papier. Ook nog wat chipboard alpha stickers in de zelfde lijn als het papier gekocht. Erg leuk allemaal.


Afgelopen woensdag, 2 juli 2008, zijn we bij "Son Pictures" in een fotostudio geweest en hebben we van de meiden en van ons vieren foto's laten maken. Gisteren hebben we de foto's of CD-rom gekregen, en al zeg ik het zelf, ze zijn erg leuk geworden.


Dit zijn meiden om trots op te zijn en zeker mooie foto's om mee te scrappen. We gaan er ook zeker een paar uitzoeken om ons nieuwe huis mee aan te kleden.

Hoe bedoel je een boeven gezicht..........
Nou dit was het voor deze keer. Ik zal proberen om tussen de drukke dagen door een beetje te ontspannen en de scrapspulletjes te voorschijn te halen. Ik zal deze spullen zeker tot het laatste moment bewaren om in te pakken.

Have a nice day......

3 opmerkingen:

Martine zei

Hoi José,

Wat een prachtige foto's zijn het geworden. Het wordt moeilijk om te kiezen welke je af gaat laten drukken. (ik zou ze allemaal doen!)

groetjes Martine

Martine zei

Hé José, Wat heb je nu weer voor gaafs gemaakt op je blog. Echt wijs! Ik miste je vanmorgen, je bent toch niet ziek?

groetjes Martine

José zei

Hoi Martine,
Ja gaaf hé, kwam ik vanmorgen tegen via een blog van iemand anders. Ik wilde hem eigenlijk aan de zijkant hebben, maar dan staat de kubus er maar half op. Als je er op klikt kan je er ook één maken.
Vanmiddag ben ik weer op school, Fleur was niet zo lekker, maar dan zie ik je niet, want jij moet werken. Succes....
Groetjes José